Midsommarlägret 2018

OBS: ANMÄLAN SKER TILL VERONICA (adress längre ner), INTE VIA FORMULÄRET PÅ SIDAN

Bryngfjorden GK arrangerar även denna säsong ett juniorläger som avslutas med en tävling. Lägret och tävlingen är öppet för alla barn födda 2002-10. (Behöver inte vara medlem)

Lägret börjar måndagen den 18 juni och slutar onsdag den 20 juni. Tävling Teen Cup spelas på torsdag den 21/6.

Samling på mån kl 08.40 för information om veckan. Kom gärna lite före 09.00 även de andra dagarna så ni är redo att dra igång kl 09.00. Vi kör mån-ons 09.00-15.00 men på torsdag kan det bli att de som ska spela 18 hål i tävlingen börjar 08.00 och alla andra börjar 09.00. Man går bara 18 hål om man vill och om man har officiellt hcp (36 eller lägre i hcp). Starttid på torsdag återkommer vi med. På torsdag avslutar vi med en gemensam prisutdelning som ska vara klar 15.00.

Lunch äter vi alla dagar ca 11.30-12.30 i restaurangen på Bryngfjorden och fika ca 14.30 som en avslutning på dagen.

Torsdag är en ”tävlingsdag” och speldag: Många klubbar i hela Sverige anordnar ”Teen Cup” där alla barn kan vara med och tävla samt ett Teen Cup klubbkval” där ungdomarna med officiellt hcp kan kvala sig vidare till spel på andra banor. Klubbkvalet spelas som 18-håls slaggolf scratchtävling i åldersklasserna 13, 14, 15 och 16 år. För de andra gäller 4-9 hål på ett spelsätt som vi väljer under lägret. Vi fokusera på glädje och gemenskap!

Vi hoppas att ni kan uppmuntra era barn/ungdomar till att delta i tävlingen på torsdag (Vi kan kalla det spel på stora banan, behöver inte kallas ”tävling”). Sista anmälningsdag för de som spelar 18 hål är på dagen före (onsdag) kl 12.00.  Om ni som förälder har möjlighet att vara med på torsdagen på banan så skulle det vara till stor hjälp.

Att tänka på:
– Kläder efter väder, ta med regnkläder och eventuellt ombyte. Är det soligt så ta med keps/solhatt.
– Ta med vattenflaska.
– MÄRK alla klubbor, vattenflaskor, handskar, bagar, kläder…. Många har lika klubbor och bagar osv.
-Ta med frukt till förmiddagen, vi äter lunch ca 11.30-12.30 och sen är det fika ca 14.30.
-Ta med egna bollar som barnen/ungdomarna kan ha när de spelar på banorna.
– Förvaring av bagar kan endast ske åt de som tex ska cykla till och från banan.
– Vi har sagt att man får inte handla i kiosken under lägertiden, ska man handla godis och glass så får man göra det efter 15.00. Så om de har godis med sig osv så äts det efter 15.00.
-Vi har flera barn som är nötallergiker, så vi skippar nötter, jordnötter och mandel helt och hållet tack.

Skicka din anmälan till veronica@bryngfjorden.com. Sista dag för anmälan är fredag 15/6. Avgiften, 700kr, för lägret (inklusive lunch, fika och tävling) betalas på bg: 5755-2747 och där är det viktigt att ni anger barnets namn, personnummer, telefonnummer till vårdnadshavare samt om ert barn har någon allergi. Betalning senast fredagen den 15 juni.

Vi ser fram emot fyra roliga och härliga golfdagar på Bryngfjorden Golf.

Hälsningar från lägerledarna!

Magnus Öberg, Birger Kjellstedt, Albin Östlind, Alexander Axelsson, Emma Seleskog & Elin Brask

Anmälan till läger

Jag accepterar bryngfjorden.com integritetsvillkor