2016

Vi har som målsättning att få fler ungdomar till att vilja tävla vilket leder till att vi ska satsa på mer stöd och stöttning för de som vill och kan tävla, Elin ska bli mer engagerad i tävlingsbiten och på träning ska vi satsa på mer spel och tävlinginriktad träning. Vi vill försöka få ut ungdomarna på banan mer. Detta innebär dock inte att vi bara satsar på de som vill tävla, utan vi vill inspirera fler till att våga prova!

Mer info om detta senare.

2015

Skandia Cup Klubbkval: Även i år har Emil Augustsson vunnit upp till 13 år-klassen och Alexander Axelsson vunnit 15 års-klassen. Martin Konz som spelat sin första tävling gjorde det bra genom att vinna 14 års-klasssen. Dessa som vann sin klass plus de som kom tvåa i respektive klass kvalificerar sig för att spela gruppkval på Arvika GK 10 juli. Tvåa i 14 års-klassen är Albin Östlind.

Grattis alla till bra spel!

2014

Skandia Cup Klubbkval: Emil och Alexander har kvalificerat sig till Skandia Cup Gruppkval som spelas den 10 juli på Eda GK. De spelar slaggolf scratch i olika klasser. 2 eller 3 pojkar och flickor från varje klass kvalificerar sig vidare till regionskval. Regionkval spelas som 18 håls slagtävling scratch den 12 augusti med undantag för P 16 och F 16 som spelar 36 håls slagtävling scratch. De två bästa pojkarna och de två bästa flickorna i varje åldersklass kvalificerar sig till Riksfinal.