Beskrivning För dig med handicap (0-54).
Grunder och fortsättning.

Ålder 7 år och uppåt

Tid Måndagar och torsdagar kl 16.30-18.00. Under sommarlovet tränar ni dagtid må och ons 10.00-11.30 och tors 10.00-12.00.

Start Startar gör vi torsdagen den 20e april kl 16.30.

Ansvarig Birger Kjellstedt

Kostnad 805 kr i träningsavgift + 300kr i medlemsavgift +spelavgift, se hemsidan för exakt kostnad.

Information

Avslutning måndagen den 18e september 17.00-19.00, vi har alla tre träningsgrupperna samtidigt och tävlar och tränar i drygt en timme för att sedan avsluta med korvgrillning. Anmäl er till Elin på lindbrask@hotmail.com

Juni: Vi tränar må den 12 juni men uppehåll sen i drygt 1 vecka. Golflägret är i midsommarveckan och sen veckan efter det drar vi igång med veckoträningen igen. Vecka 26, 27 och 28 kör ni dagträning må och ons 10.00-11.30 och tors 10.00-12.00. Uppehåll v 29 och 30. Vecka 31 och kanske 32 kör ni dagträning för att sen övergå till den ”vanliga” träningstiden på kvällstid.

 

Mars:

Nytt är att vi har en ny Pro som heter Birger Kjellstedt och att ni kommer få mer träningstid, både med Pro och andra ledare.

Ni kommer fortfarande förväntas hjälpa till med mellan-gruppen, de utan hcp, så att ni kan visa dem hur man ”levlar” till nästa nivå. Vi följer Golfäventyret och kommer att visa er övningarna ur boken.

Vi återkommer om tid där vi vill att ni är med och visar de yngre juniorerna hur man ”levlar”. Det handlar om att ni ska visa dem övningar ur boken ”Golfäventyret” och vara en god förebild för dem. Vi kommer att gå igenom övningarna ur boken så ni i förväg vet vad det handlar om, se det som att ni är med och tränar med den yngre gruppen där ni får chippa, putta och spela och att ni ska locka dem till att utmana er för att bli bättre på att levla.

Om ni är med och hjälper de yngre att tycka att det är kul att ”levla” och stöttar dem i att klara sina övningar så hjälper vi er med bollar på rangen. Vi hoppas att ni ser detta som ett bra sätt för er att dels växa som golfspelare genom att få bli en förebild för yngre spelare, men också att lättare kunna stå och nöta slag på rangen.

Förutom att vara ”levlare” så tränar ni med Birger.

Jag hoppas på att ni vill vara med i år och jag ser fram emot er anmälan, ni kan anmäla er genom att maila mig namn, personnummer och golf-id samt adress och ett telefonnummer där vi lätt når dig för information kring träning, men också för att kunna ringa om det händer dig något under träning tex.