Verksamheten för seniorer är av tre olika slag, Torsdagsgolfen, Värmlandsserien och Mellansvenska seriespelet.

Torsdagsgolfen

Torsdagsgolfen är inriktad på att träffas och spela golf under trevlig samvaro och tävlingsmomentet är av underordnad betydelse. Vi har reserverade tider från klockan 10:00 varje torsdag. Vill du delta anmäler du detta till claes@bryngfjorden.com senast onsdag kl 12:00 och ankomst senast 09:45 torsdag

Värmlandsserien

(Inställt tills vidare på grund av Corona)

Vill du tävla tillsammans med andra värmlandsklubbar rekommenderar vi att du gör detta i VGDF`s seriespel för H50 och D50. Varje måndag tävlas det på någon av värmlandsklubbarna dit alla är välkomna. Läs mer på Golf i Värmland.

Mellansvenska veteranseriespelet.

(Inställt tills vidare på grund av Corona)

2020 kommer vi på Bryngfjorden att ha ett lag i Mellansvenska veteranseriespelet (H65 Division 2).

Den vänder sig till herrar 65 år och äldre. Kriterier för att deltaga är max hcp 22, Det blir totalt  8 matcher, 4 stycken borta och 4 stycken hemma matcher och spelas i form av enkelserie,  6 gubbar vid varje tillfälle.

Alla som är kvalificerade (H65 och <HCP22) anmäl ert sitt intresse till Bengt Andren bengt.y.andren@gmail.com. Tanken är att ha någon form av roterande system så samma herrar kommer inte spela varje gång, så det behövs en grupp på 12-16 spelare att välja mellan. Spelprogrammet hittar du på Res_Div2_Norra_20201588.