Midsommarlägret 2020

 

OBS! Anmälan stängd för säsongen 2020. Vi kan ej ta emot fler barn. OBS!

Sommarläger!

Bryngfjorden GK arrangerar även denna säsong ett juniorläger som avslutas med en tävling. Lägret och tävlingen är öppet för alla barn födda 2004-12. (Behöver inte vara medlem)

Lägret börjar måndagen den 15 juni och slutar torsdagen den 18 juni. Tävling Teen Cup spelas på torsdagen.

På grund av Covid 19 så gäller som precis vid annars att man håller sig hemma vid minsta symptom och att man dessutom är symptomfri minst två dagar innan man är med i någon aktivitet. Lunch- och fikarutiner kan komma att anpassas ytterligare för att undvika smittspridning. Det är också viktigt att vi tänker på att hålla avstånd, tvättar händer noga och inte lånar utrustning mellan varandra.

Samling på mån kl 08.40 för information om veckan. Kom gärna lite före 09.00 även de andra dagarna så ni är redo att dra igång kl 09.00. Vi kör mån-ons 09.00-15.00 men på torsdag kan det bli att de som ska spela 18 hål i tävlingen börjar 08.00 och alla andra börjar 09.00. Man går bara 18 hål om man vill och om man har 36 eller lägre i hcp. Starttid på torsdag återkommer vi med. På torsdag avslutar vi med en gemensam prisutdelning som ska vara klar 15.00.

Lunch äter vi alla dagar ca 11.30-12.30 på Bryngfjorden och fika ca 14.30 som en avslutning på dagen.

Torsdag är en ”tävlingsdag” och speldag: Många klubbar i hela Sverige anordnar ”Teen Cup” där alla barn kan vara med och tävla samt ett Teen Cup klubbkval” där ungdomarna med under 36 i handicap kan kvala sig vidare till spel på andra banor. Klubbkvalet spelas som 18-håls slaggolf scratchtävling i åldersklasserna 13, 14, 15 och 16 år. För de andra gäller 4-9 hål på ett spelsätt som vi väljer under lägret. Vi fokusera på glädje och gemenskap!

Vi hoppas att ni kan uppmuntra era barn/ungdomar till att delta i tävlingen på torsdag (Vi kan kalla det spel på stora banan, behöver inte kallas ”tävling”). Sista anmälningsdag för de som spelar 18 hål är på dagen före (onsdag) kl 12.00.  Om ni som förälder har möjlighet att vara med på torsdagen på banan så skulle det vara till stor hjälp.

Att tänka på:
– Kläder efter väder, ta med regnkläder och eventuellt ombyte. Är det soligt så ta med keps/solhatt.
– Ta med vattenflaska.
– MÄRK alla klubbor, vattenflaskor, handskar, bagar, kläder…. Många har lika klubbor och bagar osv.
– Ta med frukt till förmiddagen, vi äter lunch ca 11.30-12.30 och sen är det fika ca 14.30.
– Ta med egna bollar som barnen/ungdomarna kan ha när de spelar på banorna.
– Förvaring av bagar finns i juniorernas nya vagn/bagbod vid parkeringen (förvaring sker på egen risk)
– Vi har sagt att man får inte handla i kiosken under lägertiden, ska man handla godis och glass så får man göra det efter 15.00. Så om de har godis med sig osv så äts det efter 15.00.
-Vi har flera barn som är nötallergiker, så vi skippar nötter, jordnötter och mandel helt och hållet tack.

Skicka din anmälan till veronica@bryngfjorden.com. Sista dag för anmälan är fredag 12/6.  Kostnad 900 kr (inklusive lunch, fika och tävling). Det är viktigt att ni anger barnets namn, personnummer, telefonnummer till vårdnadshavare samt om ert barn har någon allergi i er anmälan.
Faktura på avgiften, 900:- skickas ut löpande efter att anmälningar kommit in.

Vi ser fram emot fyra roliga och härliga golfdagar på Bryngfjorden Golf.

Hälsningar från lägerledarna!