Träningsgrupper 2019

Golfkul:

Målet är att juniorerna ska lära känna och agera i en golfmiljö. Inriktningen är att ha kul och fungera i grupp. Vi fokuserar på övningar som leder till en bra golfutveckling och tillämpar Golfäventyret. Alla ledare som deltar får en introduktion i Golfäventyret och erbjuds tränarutbildning GL1 (Golfens Ledarutbildning steg 1). Träningen bedrivs från maj till september.

Tider: Tider för 2019 kommer.

 Steg 1:

Träning för nybörjare och för dig som inte har grönt kort (hcp 54). Här tränar vi på golfens grunder, regler och golfvett. Målet är att få grönt kort (hcp 54) som innebär att du får spela på stora banan. Alla ledare som deltar får en introduktion i Golfäventyret och erbjuds tränarutbildning GL1.

Tider: Tider för 2019 kommer.

Kontaktuppgifter ledare: Ledarlista för 2019 kommer


Steg 2: 

Gruppen för dig som har hcp 54 – 37. Här är det fortsatt utbildning i grunderna som behövs för att slå alla slag. I denna grupp har vi även fokus på spelstrategi. Målet är att få officiellt handicap (36,0), det innebär att man får gå ut på stora banan själv. Alla ledare som deltar får en introduktion i Golfäventyret och erbjuds tränarutbildning GL1.

Tider: Tider för 2019 kommer.

Kontaktuppgifter ledare: Ledarlista för 2019 kommer

Steg 3:

Träning för dig som har officiellt handicap, 36,0 eller lägre. Här kommer juniorerna att få repetition av grunder samt mer ingående individuell feedback på tekniken och utförande av slagen. Du får råd om hur man tränar på egen hand för att utvecklas. De som tycker om att tävla har möjlighet att vara med på distriktets tävlingar för att upptäcka andra banor samt träffa golfkompisar på andra klubbar. De juniorer som inte tycker att tävlingar är så viktigt behöver inte ha något särskilt mål för att sänka sitt handicap, golf är en sport för livet.

Tider: Tider för 2019 kommer.

Kontaktuppgifter ledare: Ledarlista för 2019 kommer

Steg 4:

En mixad träningsgrupp (tjejer & killar) för klubbens juniorer födda 2000-04 med hcp 36,0 eller lägre. Här kommer juniorerna att få repetition av grunder samt mer ingående individuell feedback på tekniken och utförande av slagen. Vi kommer att använda tekniska hjälpmedel och gå lite mer på djupet i ämnen som golfteknik, utrustning och hur du ska träna för att utvecklas och nå dina mål. Vi uppmuntrar till tävlingsspel och förutsätter att du som junior i denna grupp spelar någon form av tävlingsgolf. Två träningar/mån á 120 minuter. Denna grupp kommer inte ha fasta dagar och tider. Schema för träningen skickas ut i god tid till gruppens medlemmar av Birger Kjellstedt.

Tider: Tider för 2019 kommer.

Kontaktuppgifter ledare: Ledarlista för 2019 kommer

 

Kontaktperson styrelsen: 

Huvudansvarig tränare: Birger Kjellstedt, 070 632 37 75  birger@kjellstedtgolf.se

 

Anmälan sker via mail till veronica@bryngfjorden.com

i mailet anger du:

  • namn och personnummer (ÅÅMMDD-XXXX)
  • till vilken grupp anmälan avser
  • vårdnadshavares namn, telefon, mailadress och postadress

Det går också att anmäla sig direkt i golfshopen.

Information om åldersindelning och avgifter, klicka här

Välkomna till en ny och härlig säsong!