Vi är till för dig som Bryngfjordare/medlem

Kansliet och shopen har öppet:

  • Onsdagar: 10.00-14.00

Övriga tider hänvisas till info@bryngfjorden.com.

Visst är det lätt att lova massa saker inför kommande golfsäsong? Inför varje golfsäsong låter det ungefär samma som på nyårsafton, vi lovar saker hit och dit. Nästa år skall jag nå singelhandicap, nu skall jag träna och bli bättre med drivern, i år skall jag bli bättre på att putta, nästa år skall jag köpa ny utrustning som passar mig m.m.

Handen på hjärtat, hur många av oss gör något åt det vi lovar? Vår målsättning i golfshopen är att hjälpa er alla att uppfylla era löften och inte alls för att ”lura” på er massa onödig utrustning.

Vi finns här för att lära er hur man tränar, få hjälp med tekniken, köpa rätt utrustning som just du behöver. Så vårt största råd till er: Sluta betala för saker du inte har någon nytta av.

När du spelar golf måste du inte ha det allra senast… men om du vill öka möjligheterna till att lyckas och ha kul med ditt golfspel är det viktigt att du ser över din utrustning inte bara klubborna utan t ex vagn, skor, bollar handske mm. Allt detta hjälper vi dig gärna med i shopen.

Självklart älskar vi golfare med höga ambitioner och stora mål, men fel ambitioner eller för höga mål ökar risken för att vi blir missnöjda så därför är det extra viktigt att vi har ambitioner efter den tid vi har att lägga på golfspelet. Ibland kan en ny klubba vara till större hjälp än fem lektioner, har ni inte tid att träna på det ni lär er, är lektionen ganska meningslös och då kan en lättspelad klubba vara ett bättre alternativ som både sparar tid och pengar och ni får roligare när ni väl spelar. Tvärtom springa och köpa klubbor med rödpris bara för det är billigt men kanske är helt fel för din golf, och sen lägga pengar på träning och tro att man skall bli bäst i världen med helt fel klubbor i bagen är inte heller bra. Ett felköp blir antagligen dubbelt så dyrt i slutändan.

Hos oss får ni garanterat rätt hjälp med både träning och utrustning, och skulle något mot förmodan inte bli som ni tänkt er, då rättar vi givetvis till detta åt er.

Den garantin kan inte många andra lämna.

Välkomna in i shopen så skall vi hjälpa er till bättre och roligare golf!