Junior

Träningsgrupper junior

Information om indelning, tider, avgifter för 2022 kommer att uppdateras senare och hittas på separat sida för varje grupp.

Anmälan

Anmälan för samtliga grupper sker via mail till veronica@bryngfjorden.com

i mailet anger du:

  • Namn och personnummer (ÅÅMMDD-XXXX)
  • Vilken grupp anmälan avser (Golfkul, Steg 1-3)
  • Vårdnadshavares namn, telefon, mailadress och postadress
  • För nya barn i träningsverksamheten får man gärna skicka med lite information om golfbakgrund så vi har möjlighet att hjälpa till så att det blir rätt grupp.

Det går också att anmäla sig direkt i golfshopen.

Övrigt

Vi använder Facebook gruppen som primär kommunikationskanal under säsongen så följ oss på Facebook!

Välkomna till en ny och härlig säsong!

Våra träningsgrupper

Läs mer om våra olika träningsgrupper för juniorspelare.

Träningsgrupp

Golfkul

Målet är att juniorerna ska lära känna och agera i en golfmiljö. Inriktningen är att ha kul och fungera i grupp. Vi fokuserar på övningar som leder till en bra golfutveckling och tillämpar Golfäventyret.

Läs mer

Träningsgrupp

Steg 1

Träning för nybörjare och för dig som inte har grönt kort (hcp 54). Här tränar vi på golfens grunder, regler och golfvett. Målet är att få grönt kort (hcp 54) som innebär att du får spela på stora banan.

Läs mer

Träningsgrupp

Steg 2

Gruppen för dig som har hcp 54 – 37. Här är det fortsatt utbildning i grunderna som behövs för att slå alla slag. I denna grupp har vi även fokus på spelstrategi.

Läs mer

Träningsgrupp

Steg 3

Träning för dig som har handicap 36 eller lägre. Här kommer juniorerna att få repetition av grunder samt mer ingående individuell feedback på tekniken och utförande av slagen. Du får råd om hur man tränar på egen hand för att utvecklas.

Steg 3