Träna

Vill du bli ännu bättre?

Är du relativt ny och vill bli mer trygg med ditt spel? Har du hållit på ett tag och har några särskilda delar du vill förbättra? Vill du lyfta hela ditt spel en nivå?

Vi erbjuder träning i grupper med andra som har ungefär samma förutsättningar som du och liknande önskemål om utveckling.

Tillsammans med vår tränare Johan Alfredsson från Custom Golf Scandinavia har du verkligen möjligheten att lyfta ditt spel dit du vill. Johan har trots sin ungdom stor erfarenhet av såväl tävlingsspel som träning av olika golfare i olika åldrar med olika förutsättningar. Han har en skönt ödmjuk inställning och jobbar med varje spelare utifrån deras (din) nuvarande nivå och spelstil - till skillnad från att försöka applicera samma sving och teknik på alla.

Vi har valt att fokusera vårt utbud på gruppträning och längre pass. Grupperna är rimligt stora så alla får den uppmärksamhet de behöver. Vi har också gjort en indelning med hänsyn till dina förutsättningar så att alla får träna med så likasinnade som möjligt vilket skapar skön atmosfär i varje träningsgrupp.

Självklart kan du boka individuella pass med Johan - då gör ni upp vad och när ni ska träna!

Träningspassen syftar till fler saker och två av de viktigaste av dem är att du ska få: 

1. möjlighet att utveckla ditt spel direkt under träningen 
2. enkla övningar som du kan göra för att fortsätta utveckla ditt spel

Johan kommer också ge en hel del idéer om spelstrategi - något som inte alla lägger fokus på men som kan ge dig mycket i ditt spel ute på banan.

Varmt välkommen till Bryngfjorden Golf och Johan för att utveckla ditt spel

Lektioner

Läs mer om våra lektioner på denna länk.